Denk aan de stress van het verpakken van schoolmaaltijden

Publié par forbesstories Admin le

Tyler Moore is een vader, echtgenoot en leraar uit New York City. Tyler begon zijn opruim reis nadat een crisis in zijn 30'er jaren hem dwong om zijn dagelijks leven opnieuw te evalueren, uit te dagen en te veranderen. Tyler stopte met zijn baan als schooladministrateur en keerde terug naar het onderwijs. Hij lanceerde toen thetidydad.com. Hij deelt zijn tips om lezers te helpen hun leven te vereenvoudigen en vreugde te vinden. Volg hem op Instagram @siliconequebec

Deze zomer hebben we onze Bentgo Kids Lunchboxen met plezier gebruikt voor snacks, picknicks en autoritjes. We zijn dol op de kleine vakjes, het lekvrije deksel en het feit dat we geen plastic zakjes meer gebruiken!

We zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar door manieren te bedenken om onze huishoudelijke taken te stroomlijnen, zoals het bereiden van maaltijden en het inpakken van de lunch.

Mijn dochters moeten elke dag gezonde, zelfgemaakte lunches krijgen. Bovendien wil ik het inpakken van de lunch zo eenvoudig mogelijk maken.

We zijn erg blij dat we dit jaar Bentgo Kids Compartment Trays met deksels kunnen gebruiken bij het voorbereiden van maaltijden en het inpakken van de lunch. Elk bakje heeft een vergrendelbaar klapdeksel en kan in de koelkast worden bewaard. s Ochtends kunnen we het deksel verwijderen, het dienblad in onze Bentgo Kids lunchboxen doen en de lunch is klaar!

De Bentgo lunchtrommels voor onze dochters hebben elk 4 bakjes. We hoeven niet langer elke avond een nieuwe lunch klaar te maken en in te pakken. In plaats daarvan kunnen we de lunches voor meerdere dagen tegelijk klaarmaken. In elk bakje stoppen we fruit, groenten, eiwitten en granen voor het begin van het schooljaar. Daarna stapelen we ze in de koelkast.

Dat betekent dat we onze lunchingrediënten, snijplanken of messen maar één keer hoeven te pakken. De lunch wordt bewaard in vakjes en niet in tijdelijke bakjes. We zullen kunnen zien hoe de maaltijden over de week verdeeld zijn, zodat we onze dochters elke dag een andere combinatie kunnen geven.

Het is een goed moment om aan het begin van elk schooljaar de efficiëntie van uw gezinsroutines te evalueren. Het is een uitstekend idee om uit te drukken hoe de trainingen meestal worden vereenvoudigd, waardoor ze bovendien plezierig worden. Dit soort zijn een paar vragen die zullen helpen om te beginnen.

  • Wat was de inpakroutine voor de lunch in het vorige schooljaar? Wat was het beste? Wat was de slechtste?
  • Hoe ziet je schema voor het inpakken van de lunch eruit met betrekking tot het voorbereiden en koken van eten?
  • Wie maakt het boodschappenlijstje? Wie koopt de boodschappen?
  • Wie bereidt de lunches voor? Wie pakt de lunches in?
  • Hoeveel vrijheid laat u uw kinderen in de keuze van het voedsel dat ze eten in hun lunches?


Ik hoop dat het inpakken van de lunch voor jullie schooljaar de makkelijkste tot nu toe is! Laten we er een geweldig leerjaar van maken!

Wil je meer Back-to-School Tips en Tricks?
Voor dagelijkse snack- en lunchideeën, volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.


Partager ce message


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal $0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods